We Are FSTVL

OBJECTIVE

We were to design and install a bespoke chillout setting at ‘We Are FSTVL’ festival, as an interactive feature for festival-goers. The challenge was to create an area with a unique style to catch attention, but which still fit in with the over-arching festival theme and culture.

 

THE PROJECT

We designed an area that would become part of the fun and bold nature of the festival, with a Baywatch-style beach hut setting. Each installation was to be bright, colourful and recognisable as a landmark of the festival grounds. It was developed to contain all the features needed for a place to relax, with sun loungers, surfer seating areas and a sanded volleyball court.

Photo opportunities including beach huts, kissing booths, giant photo frames, festival icons and landmark signs were designed for the perfect Instagram moments, to create social media reach and buzz.

 

THE RESULT

Festival-goers could hit sun-loungers and show off their volleyball skills on the pure sand faux beach, which drew in crowds to enjoy themselves and take candid Instagram moments at each photo opportunity,

 

WHAT WE DID 

 

CONTACT US for a free consultation

 

See the full festival experience here